Despre noi Torturi Magazin Locatii Contact

30 de ani de istorie

Cofetaria Pasaj a fost infiintata in anul 1980 in spatiul din Calea Marasesti 147 si a functionat ca una din cofetariile de top din perioada comunista. Dupa 1989 a intrat in declin, pentru ca apoi, in 1995, sa fie vanduta unui grup de investitori privati, in a caror proprietate se afla si azi. Acestia au reorganizat structurile fostei cofetarii si au creat unul din primele laboratoare de cofetarie - patiserie din Bacau, in regim privat, care deservea exclusiv magazinul de desfacere propriu.

Inca de la inceput politica a fost calitate la preturi accesibile, si atunci a inceput al doilea capitol din istoria unui simbol bacauan.
Reteaua de distributie

In anul 2010 Cofetaria Corso a inceput extinderea retelei de distributie, deschizand trei magazine noi, unul in centrul orasului Bacau si doua in cadrul Complexelor Comerciale Kaufland Bacau si Kaufland Onesti. Aceasta colaborarea s-a dovedit a fi una benefica ambelor parti, asa ca in anul 2011 s-a decis extinderea retelei de distributie cu inca trei magazine in noile Centre Comerciale Kaufland Roman, Kaufland Comanesti, Iasi(Kaufland Tudor) si in magazinul Mageca din Buhusi.