Va multumim pentru vizitarea paginii noastre. Cu aceeasi placere va asteptam si la unitatile noastre! 
Povestea noastra incepe acum 21 de ani, in Bacau. Acum, dupa aproape doua decenii in care am performat la cel mai inalt nivel, avem acelasi sentiment puternic de entuziasm. Singura diferenta este ca timpul si experienta antrepenoriala ne-au invatat ca nu sentimentul de libertate a fost cel care ne-a ajutat sa ne scriem povestea, ci clientii nostri. Ei sunt singurii care au ajutat la dezvoltarea afacerii noastre. Noi doar am creat un climat care sa le satisfaca toate dorintele.
Iar acum, avand maturitatea necesara unei viziuni corecte, putem spune ca avem mai mult decat o afacere. Acum avem o poveste.
Dorim sa va multumim pentru increderea acordata produselor noastre si sa va asiguram ca tot ceea ce facem acum, vi se datoreaza in totalitate!

Rețeaua de distribuție

In anul 2010 Cofetaria Corso a inceput extinderea retelei de distributie, deschizand trei magazine noi, unul in centrul orasului Bacau si doua in cadrul Complexelor Comerciale Kaufland Bacau si Kaufland Onesti. Aceasta colaborarea s-a dovedit a fi una benefica ambelor parti, asa ca in anul 2011 s-a decis extinderea retelei de distributie cu inca trei magazine in noile Centre Comerciale Kaufland Roman, Kaufland Comanesti, Iasi(Kaufland Tudor) si in magazinul Mageca din Buhusi.